Bestellen

Bestelproces en levertijd.

Bestellen gaat via de webshop, tenzij anders is afgesproken.
De bestelling wordt actief zodra de betaling is ontvangen. Je krijgt een bevestigingsmail van je bestelling. Deze kan ook in de ongewenste post terecht komen.

Betalingen.

Betalen kan door middel van vooraf overboeken, Ideal en Bancontact.
Made with Joy heeft een eigen rekeningnummer: NL57KNAB0257060731

Levertijd.

De meeste producten worden handgemaakt en wat met aandacht gemaakt wordt heeft tijd nodig. De gemiddelde levertijd van de producten is 2-3 weken. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Een product dat speciaal voor de klant ontworpen wordt, heeft een langere levertijd dan een standaard product. Bij de producten waar je rekening moet houden met een langere levertijd, staat dit nog extra aangegeven.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan voor je een bestelling plaatst, eerst naar madewithjoy87@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden. Indien mogelijk probeer ik daar rekening mee te houden.

Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van de algemene voorwaarden is vermeld, streeft Made with Joy erna om de geaccepteerde bestellingen te leveren zoals hierboven is aangegeven, maar altijd uiterlijk binnen 30 dagen zoals in de algemene voorwaarden vermeld staat.

Verzend- en verpakkingskosten

De bestellingen worden vanuit Nederland met Post NL verstuurd.

De voorkeur gaat uit naar brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €3,95. De meeste producten uit de webshop kunnen hiervoor verstuurd worden. Je ontvangt een track and trace code als je bestelling op de post is gegaan. Dit kan soms even duren. Het kan dus zijn dat je de verzendbevestiging en track and trace een paar uur na elkaar ontvangt.

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €6,95 en je ontvangt ook een track and trace code als de bestelling verzonden is.

Bij bestellingen vanaf € 125 euro of meer betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.
Voor bestellingen uit België is dit vanaf 150 euro. De verzendkosten naar België bedragen € 10,50

Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.